CATERINGBinnenkort een feest, vergadering of andere gebeurtenis waarbij u een geheel verzorgde catering wenst. Wij laten de leverworst, en kaasblokjes achterwege en bieden u een totale catering voor een scherpe prijs. Wij wensen hierin zoals u van ons weet alleen met kwaliteitsproducten! 

Kies hier uit onze standaard mogelijkheden: 

HAVENZICHT DE LUXE
Totaal pakket met vlees, vis, kaas, diverse broodsoorten en smeersels. Opgemaakt op mooie robuste houten planken voor een extra mooie presentatie. Dit pakket kan gezien worden als een gehele maaltijd. 

Dit maakt van uw gelegenheid een smaakvol feest.   € 37,50 per persoon 

HAVENZICHT BASIS
Als bovenstaand pakket maar zonder het kaas component. Een kleinere hoeveelheid, die eventueel is aan te vullen met een smaakvolle soep uit ons assortiment. Uiteraard ook gepresenteerd op houten planken. Met een aanvulling als soep een complete maaltijd, echter ook vaak gebruikt als borrelhap tijdens een feest.  

  € 32,50 per persoon 

ALLES OP MAAT GEMAAKT!
Liever iets anders? Stelt u liever uw eigen schotel samen of wenst u een catering op maat? Of het nu gaat om vis, vlees, kaasplanken of warme/koude buffetten, wij bieden alle mogelijkheden! Op basis van uw wensen maken we een passend voorstel geheel op maat! Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en nemen u de zorgen uit handen. Of het nu gaat om 2 of 100 personen, wij bieden u een waar feest op tafel! 

Als onze standaard cateringpakketten zijn te bestellen vanaf 8 personen. Wij komen alles bij u thuisbrengen en bouwen de gehele presentatie voor u op. Na afloop komen we uiteraard alles weer ophalen.