Hollandse NieuweZE ZIJN ER WEER... DE HOLLANDSE NIEUWE 2020 

HARINGTEST 2020 CIJFER 9,7 (klik hier voor meer info)

Sinds de opening van onze eerste winkel de best beoordeelde haring van Etten-Leur, Breda en omstreken. Al jaren gemiddeld een 9,0 of hoger! Een van onze speerpunten: ''Een haring presenteren zoals het hoort''. Bij ons altijd vers van het mes! Dat is voor ons heel gewoon, maar buitengewoon gewaardeerd door onze klanten!

Centraal gelegen in al onze winkels, het haringmeubel. Hier worden alle haringen iedere dag vers voor u schoongemaakt. Niet kant en klaar in de toonbank, maar pure ambacht op de snijplank. Onze haring heeft het hele jaar die goede kwaliteit die je zoekt. Lekker mals, zilt en natuurlijk vet! Boordevol gezonde vitamines en mineralen. 

Wist je bijvoorbeeld dat het vet uit de haring voornamelijk bestaat uit onverzadigde omega 3-vetzuren. Dit verlaagt het cholesterolgehalte en het risico op hart- en vaatziekten. Daarnaast zijn omega 3-vetzuren goed tegen huidproblemen, helpen voor soepele gewrichten en goed zijn voor je hersenen. Bovendien dragen ze bij aan de opname van andere essentiële stoffen in je lichaam. 

Proef & overtuig uzelf van onze ambacht! Iedere dag: 5 haringen voor € 11,50