HOLLANDSE NIEUWEHOLLANDSE NIEUWE 2024

HET IS EINDELIJK WEER ZOVER! DE HOLLANDSE NIEUWE is er weer, vanaf woensdag 19-06-2024 verkrijgbaar in onze winkels! 

Wist je dat de Hollandse Nieuwe stiekem de trots is van Havenzicht? Al 12,5 jaar doen wij er dagelijks alles aan je te voorzien van een (h)eerlijke Hollandse Nieuwe, en altijd 'gewoon' zoals het hoort; vers van het mes! Kom jij de Hollandse Nieuwe happen? Of heb je hem liever in stukjes? Ons maakt het niet uit... als jij maar geniet van dit geweldige ambachtelijke product! We zien je graag in een van de winkels in Etten-Leur of Breda.

We nemen je graag nog even mee naar een van de plaatsen in Scandinavië, Denemarken om precies te zijn. Daar hebben we dit jaar weer een 'Havenzicht' ingekocht, we hebben hem gekeurd, meermaals geproefd en onze gezichten veranderde in 'blije koppen'. Afgelopen seizoen moesten we langer wachten en was de start van het seizoen zoekend... Dit jaar kunnen we u mededelen dat we een volle, vette en romige Hollandse Nieuwe voor u hebben gescoord. Wij zijn ervan overtuigd dat u hier blij van gaat worden,...

Vanaf de start van de verkoop is deze haring te koop als Hollandse Nieuwe, vangst 2024. Na 30 september van dit jaar draagt dezelfde haring vervolgens de naam maatjesharing.

GROTERE HOEVEELHEID NODIG? Bestel ze dan, bel 076-20 6 8888 (kies de juiste winkel) en wij zorgen dat ze voor je klaar zijn op het juiste tijdsstip! Hierdoor voorkomt u dat u langer moet wachten. 

De HOLLANDSE NIEUWE van HAVENZICHT, AL 12,5 JAAR GEWOON DE LEKKERSTE!