HOLLANDSE NIEUWEHOLLANDSE NIEUWE 2022

HET IS WEER ZOVER, DE HOLLANDSE NIEUWE 2022 is er weer! Vanaf morgen 15-06 verkrijgbaar in al onze winkels! 

Al ruim 10 jaar haal je de lekkerste Hollandse Nieuwe van Etten-Leur, Breda en omgeving bij ons! We nemen je graag nog even mee naar een van de plaatsen in Scandinavië, waar alle Nederlandse haringhandelaren en -verwerkers gedurende een aantal weken ‘hun kamp opslaan’ om de daar aan land gebrachte maatjesharing te verwerken tot Hollandse Nieuwe.

De lopende banden draaien op volle toeren. Pas wanneer de gevangen maatjesharing het typisch Hollandse procedé (van kaken en pekelen) heeft doorlopen, mag deze de naam Hollandse Nieuwe dragen. De haring wordt zo snel mogelijk gereedgemaakt voor transport naar Nederland, want alle visverkooppunten dienen snel te worden beleverd. 

Vanaf de start van de verkoop – woensdag 15 juni – is deze haring te koop als Hollandse Nieuwe, vangst 2022. Na 30 september van dit jaar draagt dezelfde haring vervolgens de naam maatjesharing.

We hebben de Hollandse Nieuwe uiteraard voor u voorgeproefd, we wij zijn meer dan enthousiast. De Hollandse Nieuwe zijn vet, romig en stevig qua structuur kortom; gewoon perfect! Proef nu zelf, het smaakt naar meer dat beloven we! 

Een grotere hoeveelheid Hollandse Nieuwe? Bestel ze dan, bel 076-20 6 8888 (kies de juiste winkel) en wij zorgen dat ze voor je klaar zijn op het juiste tijdsstip! Hierdoor voorkomt u dat u langer moet wachten. 

Al ruim 10 jaar haal je de lekkerste Hollandse Nieuwe van Etten-Leur, Breda en omgeving bij ons!