OESTERS4 SOORTEN OESTERS STANDAARD OP VOORRAAD,
UNIEK IN BREDA, ETTEN-LEUR EN OMGEVING!

Dankzij onze Leef-Eco-Systemen kunnen wij u dagelijks maarliefst 5 soorten Oesters aanbieden in ons standaard assortiment. Frankrijk heeft de rijkste oestercultuur die je kunt vinden ter wereld. Daarmee onderscheiden de Franse oesters zich in smaak en kwaliteit. In samenwerking met onze Oesterleverancier kunnen wij u op dit moment maar liefst 41 verschillende Oesters, uit 5 verschillende Franse streken aan u aanbieden op bestelling. 

Standaard in ons assortiment:

SPECIALES GILLARDEAU
De schelp is mooi wit en van prachtig parelmoer. De smaak is kruidig en zoet en zout tegelijk met een hazelnootaroma. De oester is harmonieus vlezig, net als een biefstuk mals en krokant tegelijk. Een zoete nasmaak, zorgt ervoor dat u lang nageniet van deze parel. Al jaren aan de top, iedere chef-kok werkt met deze oester! Kortom een kwaliteitsproduct ten top wat het gehele jaar door verkrijgbaar is. 

1 dozijn (12 stuks) € 24,99 / per stuk € 2,25                                                                                                                                                                                                             
FINES DE CLAIRES CAP DU HORN
Het komen en gaan van deze zee zorgt ervoor dat het water altijd zuiver is, wat een fijne jodiumachtige smaak geeft aan de oesters. Door de aanwezigheid van algen in de claires kunnen de oesters een groene tot turquoiseblauwe kleur aannemen. Een mooie basisoester, zuiver van smaak en lichtzilt. Het genieten kan beginnen. 

1 dozijn (12 stuks) € 12,99 / per stuk € 1,75

SPÉCIALES GEAY
De smaak van deze oester heeft een bijzondere balans tussen zoet en zout. Ze zijn zacht en krokant tegelijk, met een fijne ziltigheid en een smaak die lang in de mond blijft hangen. De groei van deze oester duurt maar liefs 3 jaar. Een mooie oester met een mooie balans qua smaak! 

1 dozijn (12 stuks) € 24,99 / per stuk € 2,25                                                                               


SPÉCIALES KRYSTALE
Deze oester daagt uw smaakpapillen uit tot het uiterste. U proeft zoet en zout tegelijk. Door de heerlijke combinatie van noot en jodium en de knapperigheid van het vlees kunt u deze oester niet weerstaan. Niet voor niets is deze oester diverse keren in de prijzen is gevallen in Parijs.  De zuivere smaak en de lichte, uitbundige en regelmatige schelp van vlekkeloos fonkelend wit parelmoer maken deze oester tot een echte Parel. Na jarenlange studie over de kweekmethode van deze oester kunt u er nu heerlijk van genieten. 

1 dozijn (12 stuks) € 24,99 / per stuk € 2,25 

ZEEUWSE OESTERS
Zowel de Zeeuwse Creuse als de Zeeuwse Platte zijn met regelmaat terug te vinden in ons assortiment. Wanneer u zeker wilt zijn van deze oesters adviseren wij u deze altijd te bestellen. Bijna het gehele jaar verkijgbaar, echter wanneer de watertempraturen stijgen gaat de Zeeuwse Oester melken en is hij niet leverbaar. 


Bij aankoop van oesters in onze winkel kunt u tegen een gereduceerd tarief een Oester-mesje kopen. Uitraard is het ook mogelijk om de oesters door ons te laten openen.