Verse visDAGELIJKS RECHTSTREEKS VAN DE AFSLAG BIJ ONS IN DE WINKELS!

In onze winkels altijd een groot assortiment aan verse vis.

Naast de bekende verse vissoorten zoals Zalm, Kabeljauw, Tong, Tonijn en Schol zorgen wij voor een regelmatig wisselende selectie van minder bekende vissoorten. Op deze manier proberen wij onze klanten steeds weer te verrassen met nieuwe smaken!

Veel van onze vissoorten komen uit onze eigen Noordzee, maar ook veel van onze producten worden geimporteerd vanuit anderen zeeën over de gehele wereld. Denk hierbij aan Dorade, Forel, Tonijn, Zeeduivel en Roodbaars. 


Wilt u graag een speciale vissoort die wij niet dagelijks in ons assortiment hebben, neem dan contact met ons op. Op bestelling is namelijk alles leverbaar!

Vandaag voor 16:00 uur besteld is morgen in huis! 


  1. Bezoek onze Winkels

    Dagelijks werken wij uitsluitend met topproducten die rechtstreeks van de afslag komen. Dankzij hoogstaande koeling van onze producten middels verneveling én het gebruik van een Leef-Eco-systeem (uniek in de omgeving!) is het werkelijk onmogelijk om versere producten te verkrijgen.

  2. Ervaar onze kwaliteit

    Wij streven iedere dag naar de beste kwaliteit en service voor al onze klanten. Onze vis wordt iedere nacht geleverd, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Dit, in combinatie met onze service, maakt onze visspeciaalzaak bijzonder. Ons doel: u blij maken met onze kwaliteit!

  3. Maak gebruik van ons team

    Onze medewerkers zijn minstens zo bijzonder als de kwaliteit van onze producten. Stuk voor stuk bezitten zij een enorme dosis vakkennis om u optimaal van dienst te zijn. Heeft u specifieke wensen of advies nodig over een bereiding? Ons team staat voor u klaar!