Verse visDAGELIJKS RECHTSTREEKS VAN DE AFSLAG BIJ ONS IN DE WINKELS!

In onze winkels altijd een groot assortiment aan verse vis.

Naast de bekende verse vissoorten zoals Zalm, Kabeljauw, Tong, Tonijn en Schol zorgen wij voor een regelmatig wisselende selectie van minder bekende vissoorten. Op deze manier proberen wij onze klanten steeds weer te verrassen met nieuwe smaken!

Veel van onze vissoorten komen uit onze eigen Noordzee, maar ook veel van onze producten worden geimporteerd vanuit anderen zeeën over de gehele wereld. Denk hierbij aan Dorade, Forel, Tonijn, Zeeduivel en Roodbaars. 


Wilt u graag een speciale vissoort die wij niet dagelijks in ons assortiment hebben, neem dan contact met ons op. Op bestelling is namelijk alles leverbaar!

Vandaag voor 16:00 uur besteld is morgen in huis! 


  1. Bezoek onze Winkels

    Dagelijks werken wij uitsluitend met topproducten op het gebied van vers! Dankzij onze moderne winkels, productkennis en enthousiasme bieden wij u een totaal beleving! We zien u graag in Etten-Leur of Breda in de winkel.

  2. Ervaar onze kwaliteit

    Wij streven iedere dag naar de beste kwaliteit, en kwaliteit is een stuk beleving! Of het nu gaat om verse vis, oesters, of smaakvolle traiteur gerechten we hebben het lekkerste in huis. Ons doel: blije klanten door ons kwalitatieve assortiment in vers!

  3. Maak gebruik van ons team

    Onze medewerkers zijn minstens zo bijzonder als de kwaliteit van onze producten. Stuk voor stuk bezitten zij een enorme dosis vakkennis om u optimaal van dienst te zijn. Ons team staat voor u klaar, we verwelkomen u graag in de winkel!