NieuwsbriefWij versturen met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief die vol staat met interessante nieuwtjes en aanbiedingen. Wilt u onze nieuwsbrief ook graag per e-mail ontvangen? Vul dan hieronder uw informatie in. U kunt op ieder gewenst moment uzelf afmelden.


klik hier om de laatst verstuurde nieuwsbrief te bekijken.

Achternaam:


Voornaam:


Aanhef:


E-Mail:  1. Bezoek onze Winkels

    Dagelijks werken wij uitsluitend met topproducten die rechtstreeks van de afslag komen. Dankzij hoogstaande koeling van onze producten middels verneveling én het gebruik van een Leef-Eco-systeem (uniek in de omgeving!) is het werkelijk onmogelijk om versere producten te verkrijgen.

  2. Ervaar onze kwaliteit

    Wij streven iedere dag naar de beste kwaliteit en service voor al onze klanten. Onze vis wordt iedere nacht geleverd, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Dit, in combinatie met onze service, maakt onze visspeciaalzaak bijzonder. Ons doel: u blij maken met onze kwaliteit!

  3. Maak gebruik van ons team

    Onze medewerkers zijn minstens zo bijzonder als de kwaliteit van onze producten. Stuk voor stuk bezitten zij een enorme dosis vakkennis om u optimaal van dienst te zijn. Heeft u specifieke wensen of advies nodig over een bereiding? Ons team staat voor u klaar!