12,5 JAAR HAVENZICHT12,5 JAAR HAVENZICHT 

12,5 jaar zitten erop! Het is een trots te mogen mededelen dat we deze mijlpaal hebben mogen bereiken. Iedere dag werken met vis, schaal, scheldieren en al wat de zee ons te bieden heeft is een fantastisch goed! Onze reis was onmogelijk geweest zonder onze medewerkers en natuurlijk jullie als klant! Waarvoor enorme dank! 

Wat begon met een stoer idee samen met een droom der fantasieën, dit werd snel werkelijkheid met de opening van onze eerste winkel. Bram vol kennis, Stevie vol enthousiasme en een enorme hulp van familie maakte het mogelijk, en natuurlijk de goede ontvangst van onze klanten. De passie van het ondernemen groeide door, na 2,5 jaar volgende een tweede winkel aan de Bisschopsmolenstraat 96, te Etten-Leur. We groeide door, konden het niet meer zonder medewerkers en oa. Marco voegde zich toe aan ons team. Een steunpilaar binnen ons bedrijf, een vast gezicht voor onze klanten en een vriend voor het leven! Voor de oplettende lezer; Marco is inderdaad 10 jaar in dienst! Marco nogmaals gefeliciteerd! 

Ruim 2,5 jaar volgde een stap richting het mooie Breda, waar we in winkelcentrum de Burcht warm welkom geheten werden. Vele hoogtepunten volgde, we hebben onze passie geuit, onze liefde voor alles uit de zee aan onze klanten kunnen geven en 12,5 jaar genoten van Havenzicht! 

En daar gaan we gewoon mee door! Onze medewerkers, klanten, leveranciers en familieleden, onwijs bedankt voor de mooie jaren! 

Vanaf morgen 13-06-2024 vieren we ons jubileum graag met leuke aanbiedingen voor al onze klanten! Graag ziens in Etten-Leur of Breda. 

Stevie & Bram