HOLLANDSE NIEUWEHOLLANDSE NIEUWE 2023

HET IS WEER ZOVER, DE HOLLANDSE NIEUWE 2023 is er weer! Vanaf 21-06-2023 verkrijgbaar in al onze winkels! 

Wist je dat de Hollandse Nieuwe de trots is van onze visspeciaalzaak? Meermaals beoordeeld met een 9,5 of hoger, kortom al meer dan 10 jaar de lekkerste Hollandse Nieuwe van Breda, Etten-Leur en omgeving. Bij ons 'altijd' vers van het mes, gewoon zoals het hoort! We zien je graag in een van onze winkels in Etten-Leur of Breda. HOLLANDSE NIEUWE 5 STUKS € 12,95

We nemen je graag nog even mee naar een van de plaatsen in Scandinavië, waar alle Nederlandse haringhandelaren en -verwerkers gedurende een aantal weken ‘hun kamp opslaan’ om de daar aan land gebrachte maatjesharing te verwerken tot Hollandse Nieuwe.

De lopende banden draaien op volle toeren. Pas wanneer de gevangen maatjesharing het typisch Hollandse procedé (van kaken en pekelen) heeft doorlopen, mag deze de naam Hollandse Nieuwe dragen. De haring wordt zo snel mogelijk gereedgemaakt voor transport naar Nederland, want alle visverkooppunten dienen snel te worden beleverd. 

Vanaf de start van de verkoop is deze haring te koop als Hollandse Nieuwe, vangst 2022. Na 30 september van dit jaar draagt dezelfde haring vervolgens de naam maatjesharing.

We hebben de Hollandse Nieuwe uiteraard voor u voorgeproefd, we wij zijn meer dan enthousiast. Natuurlijk is de start dit jaar uitgesteld door een 'te magere' haring, de uitstel heeft een positieve uitwerking gehad en wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden weer een fantastische partij te hebben ingekocht! 

De Hollandse Nieuwe zijn vet, romig en stevig qua structuur kortom; wederom perfect! Proef nu zelf, het smaakt naar meer dat beloven we! 

Een grotere hoeveelheid Hollandse Nieuwe? Bestel ze dan, bel 076-20 6 8888 (kies de juiste winkel) en wij zorgen dat ze voor je klaar zijn op het juiste tijdsstip! Hierdoor voorkomt u dat u langer moet wachten. 

Al ruim 10 jaar haal je de lekkerste Hollandse Nieuwe van Etten-Leur, Breda en omgeving bij ons!