VALENTIJNSMENU



VALENTIJNSMENU

VERRAS JOUW VALENTIJN MET EEN HEERLIJK MENU! Compleet kant-en-klaar een heerlijk voor- hoofd en nagerecht. Dit menu is alleen verkrijgbaar op bestelling en te bestellen voor 14, 15, 16 en 17 februari. Kies zelf per persoon je favoriete voor- hoofd en nagerecht! Kijk op facebook of instagram voor foto's en doe mee met onze actie! 

Voorgerecht: In rode biet gemarineerde zalm. 
Gemarineerde zalm met mierikswortel mayonaise, jonge radijzen, paksoi en een citrus vinaigrette.

Voorgerecht: Bbq knolselderij, oester en coquille. 
Tartaar van bbq knolselderij en oester, flinterdun gesneden coquille, zilte groenten, waterkers en grapefruit segmenten.
 
Hoofdgerecht: Witvis rendang. 
Rendang van witvis met gepofte wilde rijst, gestoomde jasmijn rijst, bimi’s en een saus van rendang marinade.
 
Hoofdgerecht: Trio van vis. 
Gebakken vissoorten met courgette ruiten, cresson creme, doperwten, mousseline van aardappel, beurre blanc met kruiden olie.
 
Nagerecht: Sticky toffee pudding. 
 
Nagrecht: Witte chocolade hart gevuld met framboos & kaas. 
 
Bestellen kan via; telefoon: 076-20 6 8888 l email: info@vishavenzicht l of stuur een privé bericht op facebook of instagram. 
 
Prijs per persoon: € 28,99