Bisschopsmolenstraat

Etten-Leur

Al snel na het openen van onze eerste winkel volgde de tweede. Welkom in de Bisschopsmolenstraat! Deze locatie, in het winkelhart van Etten-Leur, maakt het voor mensen uit de randgemeentes zoals Gemeente Ruchpen, Halderbergen en Zundert makkelijk om een bezoek te brengen.

Deze winkel aan de Bisschopsmolenstraat is reeds volledig verbouwd en voorzien van een geheel nieuw interieur met de nieuwste technieken. Bij de bouw van de toonbank hebben we voor een speciaal effect gekozen: een ronde omhooglopende toonbank. Hierdoor heeft u het gevoel alsof u tussen de vis staat. Uiteraard is deze verse vis toonbank ook voorzien van een benevelingssysteem waardoor verse vis ook echt vers blijft! 

Verder kunt u uiteraard genieten van vers gebakken vis én onze bekroonde haring die u alleen vers van het mes krijgt! Of geniet van onze kant en klaar producten. Lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn!

Bijzonderheden van deze vestiging


VERSE VIS

​Dagelijks rechtstreeks van de afslag bij ons in de vitrine! Deze winkel heeft een heuse ronde vitrine, die ook nog eens omhoog loopt. Dit geeft een gevoel dat u bijna in de verse vis staat, kom langs en ervaar het zelf! Direct hiernaast al onze gemarineerde producten, en kant en klaar specialiteiten. Veelal kunnen deze producten in de oven of even opwarmen!

GEBAKKEN VIS

Geniet van vers gebakken vis op ieder moment van de dag! Onze Kibbeling en Lekkerbekken worden gebakken van echte Kabeljauwfilet, dat proef je! Maar denk ook eens aan gebakken Garnalen, Mosselen, Schol(filet) of Visfrietjes voor de allerkleinste! Uiteraard voorzien wij u hierbij van de lekkerste sauzen uit eigen keuken. Wist u dat u onze gebakken vis ook prima thuis kunt opwarmen?

HOLLANDSE NIEUWE

Hollandse Nieuwe (Haring) altijd vers van het mes. Bij ons wacht u op de Haring in plaats dat de Haring wacht op u. Gewoon zoals het hoort! Ook in 2017 zijn wij weer bekroond door de Nationale AD-Haringtest, dit jaar voor de 5de keer op rij! Conclusie AD-Haringtest: 'Een viszaak van topniveau' En daar zijn we toch wel een beetje trots op!

Algemene
Informatie

Adresgegevens

Visspeciaalzaak Havenzicht ‘Bisschopsmolenstraat’
Bisschopsmolenstraat 96
4876 AP Etten-Leur
076 - 20 688 88

Openingstijden

maandag: 11:00 - 18:00
dinsdag: t/m donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 19:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag: Gesloten


  

Locatie