ONZE HUISWIJN: ANGEL TEARS WIT - ROOD- ROSÉ

HET PERFECTE WIJNTJE BIJ IEDERE GELEGENHEID, MAAR BOVENAL NATUURLIJK EEN PERFECTE COMBINATIE MET VIS ! 

Sinds enkele jaren onze huiswijn, en inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment!

ANGEL TEARS WIT:
De frisse stijl van deze sauvignon blanc kenmerkt zich door aangename zuren, een levendige smaak en een geur van vers gemaaid gras, buxus en citroen. De witte wijn van Angels Tears is een echte allemans vriend, perfect tijdens een feestje, borrel of gewoon wanneer je een goed glas wijn wilt drinken. Heerlijk in combinatie met vis, schaal en schelpdieren en kip. 

ANGEL TEARS ROSÉ:
Dit is een goed uitgebalanceerde rosé wijn met een fruitige afdronk met een herkenning van aardbeien. Een echte rosé om tijdens een mooie zomerse dag van te genieten. Zeker een aanrader als men liefhebber is van de trendy lichte rosé wijnen. Goed gekoeld drinken en lekker bij licht gekruide vis of een frisse (vegatarische) salade. 

ANGEL TEARS ROOD:
De stijl van deze Angels Tears rode wijn is een makkelijk drinkbare rode blend met een smaak van rode bessen op de neus en gehemelte. Dit is een toegankelijke rode wijn met zachte, soepele tannines, perfect voor elke moment. De Angels tears rood is eenvoudig te drinken en een echte allermans vriend. Probeer deze wijn zeker eens tijdens een borrel, barbecue of gewoon lekker bij de vispasta. Maar denk ook eens aan een mooie Tonijnsteak. 

OVER ANGEL TEARS:
In de 17de eeuw, midden in de weelderige wijngaarden van de Cape, had de oogst een geweldige jaargang opgeleverd. Volgens de legende kropen de engelen de kelders in en pinkten tranen weg van geluk na het drinken van deze hemelse wijnen. Tot op de dag van vandaag is elke druppel Angels Tears wijn een getuigenis van deze legende en is Grande Provence trotse eigenaar van deze erfenis.

OVER HET WIJNHUIS GRANDE PROVENCE:
Grande Provence Estate heeft een trotse geschiedenis van meer dan 300 jaar. Gelegen in de prachtige Franschhoek-vallei in Zuid-Afrika Western Cape, met wijngaarden verspreid over 30 hectare met glooiende vergezichten over de vallei. De wijnen worden gemaakt met behulp van traditionele technieken van de hoogste kwaliteit. De onderscheidende wijnen die worden geproduceerd weerspiegelen de passie en het enthousiasme van de wijnbereiding van het team van Grande Provence. De Angel Tears wijn van dit huis is al meermaals in de prijzen gevallen. 

Nu verkrijgbaar in onze winkels 

€ 5,99 per fles 
2 flessen voor € 11,50