Van Bergenplein

Etten-Leur

De winkel waar het avontuur ruim 9 jaar geleden voor ons begon: het van Bergenplein te Etten-Leur, hartje Leur. Echter ook de Visspeciaalzaak voor klanten uit Gemeente Breda/Prinsenbeek en Moerdijk. Bij de bouw van deze uitgestrekte winkel hebben we voornamelijk rekening gehouden met een open frisse ruimte, waarbij de klant centraal staat. 

Versheid staat voor ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij ook in deze zaak gebruik maken van een benevelingssysteem. Hierdoor blijft onze verse vis ook écht vers. Verder vullen onze kant en klaar maaltijden/producten, salades en gerookte vis deze winkel. Daarnaast bezitten wij in deze vestiging, als eerste in de regio, een Eco-Leef-Systeem. Deze leefbak is voorzien van zeewater, en wordt continue ververst. Hierdoor wordt een optimaal leefklimaat gerealiseerd voor onze oesters, kreeften en diverse andere schaal- en schelpdieren. U begrijpt: verser kan niet. In deze winkel bieden wij onze klanten de mogelijkheid een hapje te eten, het behoort hier allemaal tot mogenlijkheden!

Bijzonderheden van deze vestiging


VERSE VIS

Dagelijks rechtstreeks van de afslag bij ons in de vitrine! Onze verse vis vitrine beschikt over een benevelingssysteem, dit zorgt ervoor dat de vis niet uitdroogt en nog verser bij u op het bord terecht komt! Direct hiernaast al onze gemarineerde producten, en kant en klaar specialiteiten. Maar denk ook eens aan onze verse vissoepen! .

ECO-LEEF-SYSTEEM

UNIEK, in de regio! Een Eco-Leef-Systeem voor schaal en schelpdieren, hierdoor altijd voorraad in huis. Wij hebben standaard 4 soorten Franse oester, Kreeften en Vongole in onze leefsystemen zitten. Wij halen de producten voor u bij aankoop uit het verse zeewater, dat verschil proeft u! Onze oesters zijn altijd per 12 in de aanbieding!

HOLLANDSE NIEUWE

Hollandse Nieuwe (Haring) altijd vers van het mes. Bij ons wacht u op de Haring in plaats dat de Haring wacht op u. Gewoon zoals het hoort! Ook in 2017 zijn wij weer bekroond door de Nationale AD-Haringtest, dit jaar voor de 5de keer op rij! Conclusie AD-Haringtest: 'Een viszaak van topniveau' En daar zijn we toch wel een beetje trots op!

Algemene
Informatie

Adresgegevens

Visspeciaalzaak Havenzicht ‘van Bergenplein’
Van Bergenplein 6
4871 CE Etten-Leur
076 20 6 88 88

Openingstijden

donderdag: 09:00 - 18:00
vrijdag: 09:00 - 19:00
zaterdag: 09:00 - 17:00
zondag tm woensdag: Gesloten
I.v.m. vakantie is deze winkel (van Bergenplein) gesloten van 5-feb tot en met 17-feb

 

 

Locatie