ZEEUWSE MOSSELENZEEUWSE MOSSELEN, MAAR DAN OOK ECHT ZEEUWSE! 

Wij willen alleen echte Zeeuwse Mosselen in onze winkels en verkopen daarom alleen Mosselen onder het 'Zeker Zeeuws' Keurmerk. Deze mosselen komen 100% gegarandeerd uit de Zeeuwse wateren, en dat is lang niet altijd zo. Wij staan voor kwaliteit en kiezen daarom bewust! 

Het is niet altijd zo dat mosselen die onder de naam 'Zeeuwse Mosselen' verkocht worden, daadwerkelijk uit Zeeland komen. Vaak worden deze Mosselen uit het buitenland geïmporteerd, zijn ze in de Zeeuwse wateren verwaterd en worden ze vervolgens als Zeeuwse Mosselen verkocht. Met deze 'Zeeuwse Mosselen' wordt u simpelweg verkeerd ingelicht. 

Het keurmerk 'Zeker Zeeuws' Mosselen garandeert dat de Mosselen écht uit Zeeland komen, rechtstreeks uit de Oosterschelde. Onze Mosselen groeien vlakbij de grens met de Noordzee aan het begin van de Oosterschelde voor het eiland Neeltje Jans. Hier zijn de omstandigheden ideaal voor een buitengewone Mosselgroei. 

Kiest u samen met ons voor een kwaliteitsproduct onder het Zeker Zeeuws Keurmerk? U proeft vanzelf het verschil! Dagelijks in ons assortiment de Jumbo-Mosslen van Adri&zn. Wilt u graag één van de andere sorteringen zoals: Extra, Super, Imperial of Goudmerk dan bestellen wij deze graag voor u. 

Promo-film: Echte Zeeuwse Mosselen met Zeker Zeeuws KeurmerkGEZONDHEID EN ZEEUWSE MOSSELEN

Het consumeren van Mosselen is gezond. Bij hetzelfde gewicht bevatten Mosselen net zoveel eiwitten als biefstuk, maar veel minder vet en hebben daardoor maar 25% van de calorieën. Bovendien zijn Mosselen rijk aan mineralen, kalk, fosfor, seleen, ijzer en bevatten ze vitaminen A, B1, B2, B6, C en E. Verder hebben Mosselen een hoog jodiumgehalte. Het regelmatig consumeren van Mosselen levert een positieve bijdrage aan een gezonde leefstijl! 

MOSSELEN A LA HAVENZICHT

Een speciaal recept door ons zelf samengesteld, probeer, proef en overtuig. Hierna wilt u uw Mosselen nooit meer anders!

Wij zijn met dit recept zelfs bij RTL4 op TV geweest, hierbij de aflevering/het recept:SMAKELIJK ETEN!